Ik ben een mobiel!

Lezing over een groene onderhoudsarme tuin, 24 oktober te Nieuwerkerk

Geplaatst op: 18-10-2017 Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker

Een onderhoudsarme tuin, wie wil dat nu niet?

Bert Griffioen van Griffioen Wassenaar Griffioen Wassenaar BV houdt op dinsdagavond 24 oktober in Nieuwerkerk aan den IJssel een inleiding over een onderhoudsarme tuin. U bent van harte welkom!

Wist u dat groen in uw tuin

  • Een positieve werking heeft op mens en dier
  • Bijdraagt aan een gezondere omgeving
  • Bijdraagt aan schonere lucht
  • Bijdraagt aan een beter grondwater beheer
  • Kansen bied voor bijen, die niet alleen honig maken maar zorgen voor de voortplanting van vele struiken, bloemen en planten.
  • Kansen bied aan vogels die met hun gezang de omgeving opfleuren.groen te houden of weer groen(er) te maken.                                                                             

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 24 oktober in het vernieuwde café Rustwat aan Kortenoord 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel (naast molen Windlust). Inloop met koffie en thee vanaf 19.00 uur, start lezing 19.30 uur. Na afloop van de lezing is er gelegenheid vragen te stellen onder het genot van drankje. Parkeren kunt u naast het café of op het industrieterrein Hoge Venen. Via de trap tegen de dijk kunt u snel en veilig het café bereiken.

Meer informatie?

  • Rob Rosbergen is de organisator van deze avond. Hij is lid van het Duurzaamheidsplatform Zuidplas en diende een idee in bij Topidee Zuidplas om tuinen van inwoners weer te vergroenen in plaats van te verstenen en die toch onderhoudsarm zijn. Contact met Rob Rosbergen: T 06 6004 7644 of stuur een email naar robertrosbergen@ziggo.nl.
Geen reacties

Sorry, u kunt niet reageren op dit bericht