Ik ben een mobiel!

Eerstvolgende vergadering Duurzaamheidsplatform maandagavond 2 juli. U bent van harte welkom.

Geplaatst op: 25-06-2018 Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker

Het Duurzaamheidsplatform Zuidplas wil de gemeente duurzamer maken door lokale acties. De ambitie van het platform is om jaarlijks ten minste drie tastbare en zichtbare resultaten te boeken op het gebied van duurzaamheid.

In 2016 en 2017 zijn concrete acties opgepakt zoals de Duurzaamheidsmarkt, activiteiten met betrekking tot aanvraag en verkrijging van de titel Zuidplas Fairtradegemeente, en de actie Tegels voor Groen, een project om tuinen in Zuidplas te vergroenen. Twee van de leden van het platform zijn aan het werk om textiel te hergebruiken. Ook wordt er op dit moment actief gebrainstormd over de aankomende Duurzaamheidsmarkt 2018, isolatieprogramma’s,  energiebesparing in de verlichting en de verdere afvalscheiding en reductie daarvan.

Het platform komt eenmaal per acht weken samen. De eerstvolgende vergadering is maandagavond 2 juli van 19.30 tot 21.30 in de Saffier, Kleinpolderlaan 4 te Nieuwerkerk aan de IJssel. Opgeven kan via duurzaam@zuidplas.nl. Iedereen is van harte welkom!            

Geen reacties

Sorry, u kunt niet reageren op dit bericht