Ik ben een mobiel!

Ambassadeurs

Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker

Peter van den Hul, directeur Hotel Nieuwerkerk aan den IJssel

“Voor Hotel Nieuwerkerk aan den IJssel betekent Zuidplas een ideale uitvalsbasis voor zowel de zakelijke als de particuliere gast. In een sfeervolle ambiance vergaderen, dineren en overnachten in een rustige omgeving, terwijl direct gelegen aan de A20, je binnen een kwartier in steden als Rotterdam, Gouda of Den Haag bent.”

 

Wouter Smaal, directeur SO Natural

“Zuidplas biedt ons, als grootste orchideeënkwekerij ter wereld, een zee aan mogelijkheden om innovatief te ondernemen. Dit gebied beschikt over alle faciliteiten om succesvol te kunnen zijn én te blijven: beschikbare ruimte, een centrale ligging én een gemeente die met bedrijven mee wil denken.”

 

Gert-Jan Kats, burgemeester van Zuidplas

“Zuidplas is een aantrekkelijk gebied om te wonen, te werken en te recreëren. Een gebied met ambities. Zo willen we de komende jaren de recreatiemogelijkheden in Zuidplas flink uitbreiden en verder ontwikkelen. Ook op het gebied van duurzaamheid zijn we ambitieus: we willen horen bij de top 5 van Zuid-Hollandse gemeenten op de Gemeentelijke Duurzaamheidsindex. Inwoners, maatschappelijke partners, ondernemers en de gemeente trekken samen op om deze ambities waar te maken. We denken in mogelijkheden en bovenal, we doen. Het Innovatiefonds, het WK roeien 2016 en de vele nieuwbouwprojecten vind ik hier prachtige voorbeelden van. Dat maakt voor mij Zuidplas Gewoon Grenzeloos.”