Ik ben een mobiel!

Bijzondere Bedrijven #2: Verhuurbedrijf Zuid-Holland

Geplaatst op: 05-10-2017 Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker

Verhuurbedrijf Zuid-Holland (VZH) verhuurt horeca materialen aan bedrijfscateraars, partycateraars en particulieren, vanuit een goed toegeruste, centraal gelegen locatie aan de Zuidbaan te Moordrecht. Een zeer uitgebreid assortiment glaswerk, servies, meubels, en keukenapparatuur staat ter beschikking van onze klanten. Naast enorme voorraden herbergt het pand, met een vloeroppervlak van ruim 11000 m2 misschien wel de grootste en modernste afwasfabriek van Europa.

 

 

Met als motto: “alles in 1x goed”, staat elke dag een team van ruim 40 medewerkers klaar om een topprestatie te leveren. Die prestatie wordt hoog gewaardeerd door de klanten. Stipte levering, brandschone materialen, enorme voorraden en een hoog gewaardeerde service. Klanten beloonden ons onlangs met een tevredenheidsscore van een 8,9. Daar zijn al onze gemotiveerde medewerkers uiteraard trots op.

 

Naast de reguliere verhuur kent Verhuurbedrijf Zuid-Holland nog 2 specialistische afdelingen:

VZH Events

Deze specialistische afdeling staat event-organisaties met raad en daad bij, waarbij de kennis van onze specialisten actief wordt ingezet. Onze werkwijze wordt door veel klanten gewaardeerd en heeft al geleid tot concrete kostenbesparingen dan wel in een efficiënter verloop van het project.

 VZH Keukens

Deze afdeling wordt vaak betrokken bij turnarounds in de industrie, of bij grootschalige calamiteiten. Het ontwikkelen en opbouwen van tijdelijke keukens vereist specialistische kennis. Wij raden al onze klanten aan, ons al bij de inventarisatiefase te betrekken. Dit voorkomt vaak teleurstellingen achteraf en biedt de mogelijkheid om in veel gevallen de gehele procesgang flink te versnellen.

Duurzaamheid

VZH is gecertificeerd voor kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2008, milieumanagement-systeem ISO 14001:2004 en veiligheidsmanagementsysteem VCA* versie 2008/5.1. Daarnaast beschikt Verhuurbedrijf Zuid-Holland over de MVO-verklaring MVO-wijzer.

VZH is een erkend leerbedrijf en biedt tevens mogelijkheden voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. VZH ondersteund diverse sportverenigingen in de regio en wij dragen War Child een warm hart toe.

Het moderne wagenpark voldoet aan de laatste milieueisen. In onze gigantische afwasfabriek werken wij met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Er wordt actief gestuurd op reductie van afvalstromen en verspilling. Zo draagt VZH haar steentje bij als het gaat om het leefbaar houden van onze planeet.

 

Vestigingsplaats

De zichtlocatie (A20) aan de Zuidbaan in Moordrecht is een bewuste keuze. Centraal gelegen binnen het werkgebied dat zich uitstrekt tot een straal van ca. 70 km. Daarbinnen vallen naast uiteraard Gemeente Zuidplas ook Gouda en direct omliggende plaatsen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden en Utrecht. De goede bereikbaarheid van het industrieterrein Gouwe Park speelde uiteraard een belangrijke rol bij de vestigingskeuze. Een deel van de medewerkers maakt gebruik van het openbaar vervoer. De samenwerking met de Gemeente Zuidplas is in de voorkomende gevallen tot tevredenheid verlopen. Kortom, Verhuurbedrijf Zuid-Holland voelt zich prima op haar plaats op het bedrijvige Gouwe Park!

 

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.verhuurbedrijfzuidholland.nl

 

Uw bedrijf ook voorstellen op onze website?

Neem dan contact met ons op via de contact knop: 

Geen reacties

Sorry, u kunt niet reageren op dit bericht