Ik ben een mobiel!

Wat is Zuidplas Gewoon Grenzeloos?

Geplaatst op: 01-01-2016 Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker

Zuidplas is Gewoon Grenzeloos! Je vindt hier alles over het recreëren in het groen, dorps wonen in de Randstad en het actieve bedrijfsleven. Een bijzonder gebied met de karakteristieke dorpen Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. Een gebied dat nuchterheid uitstraalt en tegelijkertijd ongelimiteerd in mogelijkheden is. Gewoon Grenzeloos dus.

Je kunt zelf ook laten zien wat er te beleven is in dit gebied. Door mooie ervaringen te delen en je foto’s en evenementen te plaatsen. Laat zien hoe jij woont, werkt en recreëert in Zuidplas, want wie kent de mogelijkheden in Zuidplas nu beter dan jijzelf? Inspireer ons!

Bijblijven met Zuidplas Gewoon Grenzeloos?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Eens per kwartaal krijg je de nieuwsbrief met het laatste nieuws, foto’s en video’s en een overzicht van de komende evenementen.

Groeipapier

Schrijf je je nu in voor de nieuwsbrief, dan krijg je bij vermelding van je adres groeipapier toegestuurd. De boodschap op deze brief leg je na het lezen in een bloempot of in de tuin. Deze dek je af met aarde en geef je elke dag water. Na een paar weken groeit hier je eigen tuin of pot vol veldbloemen. Zo werken we samen aan Duurzaam Zuidplas!

Geen reacties

Schrijf hier uw reactie…