Ik ben een mobiel!

Werken in Zuidplas

Houd je van aanpakken? Of ben je ondernemend ingesteld? Welkom in Zuidplas, een gemeente met een actief bedrijfsleven en werklustige inwoners. Hier heb je de mogelijkheden om een baan te vinden die je zoekt. Hier vind je het bedrijfsklimaat dat jouw onderneming vooruit helpt.

Nieuws

  • Save the date: Kom binnen bij bedrijven van 9 april t/m 14 april 2018

    Van maandag 9 april t/m zaterdag 14 april 2018 vindt de ‘Kom binnen bij bedrijven’ week plaats. Bedrijven, gemeenten en instellingen in het Groene Hart zetten hun deuren open voor mensen die een baan zoeken, een stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk.

  • Geslaagde vierde editie Ondernemersprijs Midden Holland

    Volop belangstelling voor award uitreiking tijdens ondernemersprijs

    Gouda 08-01-2018 - Inspirerende ondernemersverhalen, een enthousiaste betrokken gastvrouw en effectief netwerken en blijken opnieuw dé ingrediënten te zijn voor een geslaagde Ondernemersprijs. In de prachtig ingerichte zaal van De Goudse Schouwburg kwamen ruim 550 belangstellenden bijeen om mee te maken hoe negen bijzondere ondernemingen in het zonnetje werden gezet.

AgendaAgenda

    Geen agenda items gevonden

Werken in beeld

   >
Bijzondere Bedrijven #2: Verhuurbedrijf Zuid-Holland

Verhuurbedrijf Zuid-Holland (VZH) verhuurt horeca materialen aan bedrijfscateraars, partycateraars en particulieren, vanuit een goed toegeruste, centraal gelegen locatie aan de Zuidbaan te Moordrecht. Een zeer uitgebreid assortiment glaswerk, servies, meubels, en keukenapparatuur staat ter beschikking van onze klanten. Naast enorme voorraden herbergt het pand, met een vloeroppervlak van ruim 11000 m2 misschien wel de grootste en modernste afwasfabriek van Europa.

https://player.vimeo.com/video/161458166

 

 

Met als motto: “alles in 1x goed”, staat elke dag een team van ruim 40 medewerkers klaar om een topprestatie te leveren. Die prestatie wordt hoog gewaardeerd door de klanten. Stipte levering, brandschone materialen, enorme voorraden en een hoog gewaardeerde service. Klanten beloonden ons onlangs met een tevredenheidsscore van een 8,9. Daar zijn al onze gemotiveerde medewerkers uiteraard trots op.

 

Naast de reguliere verhuur kent Verhuurbedrijf Zuid-Holland nog 2 specialistische afdelingen:

VZH Events

Deze specialistische afdeling staat event-organisaties met raad en daad bij, waarbij de kennis van onze specialisten actief wordt ingezet. Onze werkwijze wordt door veel klanten gewaardeerd en heeft al geleid tot concrete kostenbesparingen dan wel in een efficiënter verloop van het project.

 VZH Keukens

Deze afdeling wordt vaak betrokken bij turnarounds in de industrie, of bij grootschalige calamiteiten. Het ontwikkelen en opbouwen van tijdelijke keukens vereist specialistische kennis. Wij raden al onze klanten aan, ons al bij de inventarisatiefase te betrekken. Dit voorkomt vaak teleurstellingen achteraf en biedt de mogelijkheid om in veel gevallen de gehele procesgang flink te versnellen.

Duurzaamheid

VZH is gecertificeerd voor kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2008, milieumanagement-systeem ISO 14001:2004 en veiligheidsmanagementsysteem VCA* versie 2008/5.1. Daarnaast beschikt Verhuurbedrijf Zuid-Holland over de MVO-verklaring MVO-wijzer.

VZH is een erkend leerbedrijf en biedt tevens mogelijkheden voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. VZH ondersteund diverse sportverenigingen in de regio en wij dragen War Child een warm hart toe.

Het moderne wagenpark voldoet aan de laatste milieueisen. In onze gigantische afwasfabriek werken wij met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Er wordt actief gestuurd op reductie van afvalstromen en verspilling. Zo draagt VZH haar steentje bij als het gaat om het leefbaar houden van onze planeet.

 

Vestigingsplaats

De zichtlocatie (A20) aan de Zuidbaan in Moordrecht is een bewuste keuze. Centraal gelegen binnen het werkgebied dat zich uitstrekt tot een straal van ca. 70 km. Daarbinnen vallen naast uiteraard Gemeente Zuidplas ook Gouda en direct omliggende plaatsen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden en Utrecht. De goede bereikbaarheid van het industrieterrein Gouwe Park speelde uiteraard een belangrijke rol bij de vestigingskeuze. Een deel van de medewerkers maakt gebruik van het openbaar vervoer. De samenwerking met de Gemeente Zuidplas is in de voorkomende gevallen tot tevredenheid verlopen. Kortom, Verhuurbedrijf Zuid-Holland voelt zich prima op haar plaats op het bedrijvige Gouwe Park!

 

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.verhuurbedrijfzuidholland.nl

 

Uw bedrijf ook voorstellen op onze website?

Neem dan contact met ons op via de contact knop: 

   >
Bijzondere Bedrijven #1: Kwekerij Reijm Nieuwerkerk B.V.

Kwekerij Reijm Nieuwerkerk is een veelzijdig bedrijf waar twee verschillende producten worden gekweekt, namelijk Gerbera’s en potplanten. Per jaar kweken wij ruim 4,5 miljoen potplanten en 16 miljoen Gerbera’s, welke terecht komen in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Rusland en diverse andere landen.

 

Wij zijn een echt familiebedrijf met korte lijnen en grote betrokkenheid. Onze geschiedenis gaat terug tot de jaren 60 van de vorige eeuw, toen de kwekerij werd opgericht door de familie Reijm. Op dit moment wordt het bedrijf geleid door de derde generatie: Jaré en Johan Reijm. 

 

Binding met Zuidplas

Wij hebben een grote binding met gemeente Zuidplas, daar wij al de hele geschiedenis gevestigd zijn in de gemeente Zuidplas en ook de familie Reijm uit de gemeente Zuidplas komt. Reijm Nieuwerkerk heeft daarom ook zeker oog voor de omgeving en de gemeente Zuidplas.

De Gerbera’s worden gekweekt volgens ‘Het Nieuwe Telen’. Deze teeltwijze stelt het gewas centraal en vermijdt onnodig verbruik van fossiele brandstoffen. Een andere manier waarop wij uitdragen dat wij de samenleving belangrijk vinden is door één van de keurmerken die we hebben, namelijk Benefits of Nature.  

Met Benefits of Nature laten wij zien dat wij de woon- en leefomgeving van de mens mooier, gezonder en aantrekkelijker willen maken. Samen met Benefits of Nature staan wij voor mooie, gezonde, eerlijke, duurzame planten waarmee iedereen groen leven brengt in zijn omgeving. Dit doen wij onder andere door zo duurzaam mogelijk te kweken, zoals ‘Het Nieuwe Telen’. 

 

       

Uw bedrijf ook voorstellen op onze website?

Neem dan contact met ons op via de contact knop: 

https://www.zuidplasgewoongrenzeloos.nl/contact/

   >
Doorstroming A20

De doorstroming en verkeersveiligheid op de A20 tussen Nieuwerkerk a/d IJssel en Gouda kunnen beter. Welke verbeteringen het beste zijn, onderzoekt de verkennings organisatie MIRT. Daarbij kijken ze naast weg verbredingen ook naar andere maatregelen zoals mogelijkheden van Smart Mobility en de inzet van de fiets.

 

De A20 Nieuwerkerk a/d IJssel - Gouda

vervult een belangrijke rol in de bereikbaarheid van Rotterdam (Haven), Greenport, Westland-Oostland en Greenport Boskoop. Op nationaal niveau is dit wegvak een grote bottleneck in de doorstroming tussen Rotterdam en Utrecht.  De groei van het verkeer betekent dat de bereikbaarheid van economisch belangrijke locaties steeds verder onder druk komt te staan. Dit stuk van de A20 kent nu al problemen met doorstroming en verkeersveiligheid.

 

Richting Utrecht zijn de problemen het grootst

Er is sprake van een ‘flessenhalsprobleem’ doordat de A20 bij Nieuwerkerk a/d IJssel van drie naar twee rijstroken gaat. Dit traject staat op nummer drie in de file top-50 van 2016. Ook het samenkomen van het invoegende verkeer vanaf de A20 met het doorgaande verkeer op de A12 richting Utrecht bij Knooppunt Gouwe geeft problemen, doordat vrachtverkeer op de A12 met lagere snelheid twee rijstroken naar rechts moet opschuiven.

 

Ook richting Rotterdam op de A20

zijn er fileproblemen tussen het Gouwe-aquaduct en Nieuwerkerk a/d IJssel. Dit komt vooral door de grote toestroom van verkeer dat invoegt bij Moordrecht en Nieuwerkerk a/d IJssel. Vaak zorgt dit voor filevorming tot aan de A12 bij Gouda. Dit traject staat op nummer zeven in de file top-50 van 2016.

Voor de gemeenten aan de A20 Nieuwerkerk a/d IJssel - Gouda leiden de dagelijkse files tot een verslechterde bereikbaarheid, wat indirect leidt tot een minder aantrekkelijk vestigingsklimaat.

 

LinkedIn of ander kanaal:

Doe mee! Laat uw stem horen!

De website met informatie over de MIRT Verkenning A20 Nieuwerkerk aan den IJssel – Gouda is online:
http://www.mirta20nieuwerkerkgouda.nl/default.aspx

Geef uw reactie door ervaringen en problemen met de A20 te delen. Uw reactie kunnen we gebruiken om oplossingen te onderzoeken.

 

Twitter:

MIRT Verkenning A20 Nieuwerkerk a/d IJssel – Gouda online: http://www.mirta20nieuwerkerkgouda.nl/default.aspx

Geef uw knelpunt aan via de website!