Ik ben een mobiel!

Wonen in Zuidplas

Dorps wonen in de Randstad. In Zuidplas kan dat nog! Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. Elk dorp heeft zijn eigen karakter, maar allemaal bieden ze ruimte om te wonen zoals u wilt.  Bovendien wordt er in alle dorpen  nog nieuw gebouwd. Starter of gezin en op zoek naar een grote of een kleine woning? Zuidplas heeft meer te bieden. Grenzeloos veel zelfs!

Nieuws

  • Nieuwe vaarverbinding Rotte Rijn Vliet

    Een rondje kunnen varen over Rotte, Oude Rijn en Vliet. Vorig jaar opperden provincie, twee waterschappen, betrokken gemeenten en Staatsbosbeheer dit idee. Om van droom naar daad te komen, slaan betrokken partijen de handen ineen. Op 5 april jl. gaven zij in Zoetermeer het startsein voor een visie- en haalbaarheidsonderzoek van een dergelijke vaarroute.

AgendaAgenda

    Geen agenda items gevonden

Wonen in beeld

   >
Leer Zuiplas Kennen!

Kinderburgemeester Demy Tindal en de kindergemeenteraad van Zuidplas hebben een filmpje laten maken over de gemeente Zuidplas.

Het is een audiovisueel lespakket, waarmee je de gemeente beter leert kennen.

Het idee van de kindergemeenteraad is op een leuke manier uitgewerkt in dit filmpje.

Weet jij het antwoord op alle vragen?

Succes!

 

Klik hieronder om het filmpje te starten.

 

 

   >
Zuidplas in RTL Woontips

In Zuidplas wordt nog veel gebouwd. Woonmogelijkheden genoeg dus. Bij RTL Woontips waren ze ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden in Zuidplas.

   >
Wonen op een oud boerderijencomplex: ’t Land Kanaän

Een plek waar oud en nieuw samen gaan. Op het voormalig boerderijcomplex worden prachtige woningen in boerderijstijl gebouwd.