Ik ben een mobiel!

Woningen

Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker

 

Moerkapelle

de Jonge Veenen

De wijk de Jonge Veenen is onverminderd populair. Nu alle eerdere fasen zo goed als uitverkocht zijn, kijkt iedereen reikhalzend uit naar fase 2EF. Weer 77 nieuwe woningen in dezelfde zorgvuldig gedetailleerde jaren dertig stijl die de wijk zo geliefd heeft gemaakt. Nu is er voor het eerst een plattegrond met daarop aangegeven waar en in welke aantallen de verschillende typen woningen beschikbaar komen. 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Moordrecht

De Brinkhorst

Wandel door De Brinkhorst, ontmoet buren bij de Brink en laat je kinderen zelf naar school lopen. Hier woon je heerlijk ontspannen, met alle voorzieningen van Moordrecht prettig dichtbij. De rijke architectuur geeft elk huis charme. Daarbij zijn water en groen in overvloed aanwezig. Iets voor jou? Fase 1 is in verkoop en na de zomervakantie wordt er gestart met fase 2.

klik hier voor meer informatie.

De Rank en de Jozeflocatie

Landelijk wonen in het hart van de Randstad? Dat kan in Moordrecht, een gemoedelijk dorp vlak bij Gouda. Van Wijnen ontwikkelt rond het centrum van Moordrecht 2 prachtige nieuwbouwprojecten. De Rank: een kleurrijk complex aan de Ringvaart met 15 koopappartementen. De Jozeflocatie: 12 ruime gezinswoningen, kleinschalig opgezet aan het water. Op beide locaties stond voorheen een basisschool, de ligging is dus centraal en bereikbaar. Kortom: Thuis in Moordrecht combineert de voordelen van nieuwbouw met wonen in een buurt die al karakter heeft.

Klik hier voor meer informatie.

                                      

 

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel

Esse Zoom| Nieuwbouw in Nieuwerkerk aan den IJssel

Esse Zoom wordt de nieuwste woonwijk aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel. Een wijk met waterrijke overgangen naar open landschap en groene ruimtes om elkaar te ontmoeten. Hier is het ontspannen wonen, met rust en ruimte om je heen. De verschillende kleinschalige woonbuurten hebben ieder hun unieke sfeer. En door de grote verscheidenheid aan woningen, is hier voor ieder wat wils. Zo kun je écht groeien in Esse Zoom!

Klik hier voor meer informatie.

 

De Watertuinen

De Watertuinen wordt één van de woonbuurten in Esse Zoom. Zoals de naam al doet vermoeden; alle tuinen in deze buurt grenzen allemaal aan het water. Maar ook aan de voorkant van de woningen is genoeg te zien; een groen plantsoen om elkaar te ontmoeten.

Klik hier voor meer informatie. 

 

 

 

Zevenhuizen

Groot Swanla | Nieuwbouw in Zevenhuizen

Groot Swanla is een nieuwe woonwijk, gelegen tegen het centrum van Zevenhuizen in de gemeente Zuidplas. Synchroon heeft de afgelopen jaren al ongeveer 200 woningen gerealiseerd in dit nieuwbouwproject. De kwaliteit van de architectuur en de ruime, kindvriendelijke wijkopzet in deze woonwijk vertaalt zich in volop woonplezier bij de nieuwe bewoners.

 

Twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoningen liggen aan de rand van wijk Groot Swanla. Dat betekent vrij uitzicht over het groen en tuinen die grenzen aan water. Deze koopwoningen vormen, tezamen met 6 bouwkavels voor vrijstaande woningen, het sluitstuk van Groot Swanla.

 

Vrijstaande woningen

Alle koopwoningen hebben een oprit voor zeker twee auto’s en een ruime tuin aan het water. De keuze is groot, zo zijn er 3 verschillende types twee-onder-een-kapwoningen, die variëren in grootte en indeling. Ook onderdeel van de laatste fase van Groot Swanla zijn de 6 naar eigen wens vorm te geven vrijstaande woningen. Met een specialist bedenkt en ontwerpt u uw eigen droomhuis!

Klik hier voor meer informatie. 

 

Koningskwartier fase 3

Met de ontwikkeling van Koningskwartier verrijst er een bijzonder nieuwbouwproject in Zevenhuizen. Deze nieuwe wijk aan de Zuidplasweg, iets ten zuiden van hartje Zevenhuizen, is een heerlijke plek voor iedereen die van groen en ruim wonen houdt. Een parkachtige plek met een verscheidenheid aan woningen en ruimte voor ontmoeting. En voor de jongste bewoners een veilige plek voor urenlang speelplezier.

 

In het totale plan worden de komende 15 tot 20 jaar zo’n 1.200 nieuwe woningen in allerlei verschillende woningtypen gerealiseerd. Dat gebeurt gefaseerd. Buurt voor buurt. Elk deelplan krijgt een herkenbare architectuur en daardoor een eigen karakter. Binnen dit gevarieerde nieuwbouwproject in Zevenhuizen realiseert Synchroon deelplan 3C: een groen, ruim opgezet plan met 18 Hofwoningen, 6 halfvrijstaande Singelwoningen en één vrijstaande Singelvilla. De woningen worden uitgevoerd in een modern dorpse architectuur, met karakteristieke kapvormen, traditionele en duurzame materialen, rijke detailleringen en forse tuinen.

Klik hier voor meer informatie.

  

 

 

 

Zuidplas in RTL Woontips

Bij RTL Woontips waren ze ook nieuwsgierig naar de woonmogelijkheden. Bekijk hieronder de tv-uitzending van zaterdag 18 juni 2016.